feadship-achter-de-schermen-low.jpg

Achter de schermen

Ontstaat een droom

Achter de schermen

Bij de verschillende Feadship-bedrijven werkt een groot aantal professionals. De vakspecialisten die hier zijn te zien, geven een indruk van de mensen die er werken en de passie waarmee wordt gewerkt.

Naval Architecture & Design

Feadship bouwt alle jachten op maat en volledig naar wens van de klant. Dit betekent dat we het design starten met een blanco papier waar de eerste schetsen op worden gemaakt. Dit wordt daarna verder uitgewerkt zodat de techniek en het design bij elkaar komen tot een geweldig product.

Detail-design

Jachtschilderen

Jachtschilderen is een precisiewerk. Het kost veel tijd om goed werk af te leveren. En daarom nemen we er ook de tijd voor. Want één ding staat bij Feadship voorop; het moet perfect zijn.

Detail-jachtschilderen

Lassen

Vanaf het moment dat de kiel wordt gebouwd, komen de lassers in actie. Het vak heeft zich door de jaren heen ontwikkeld. Werkten we vroeger met 60 constructietekeningen, tegenwoordig zijn er dat al 600. Dat vraagt extra inspanning om topkwaliteit te leveren.

Detail-lassen

Composiet

Werken met composiet is ooit begonnen als puur handwerk. Maar door de vloeistof vacuüm in te brengen in mallen en templates, werd de kwaliteit nog beter. Tegenwoordig werken we met vooraf geïmpregneerde vloeistof. Met deze composiet kunnen we elke vorm maken die we willen.

Detail-composiet

Metaalbewerking

Als metaalbewerker ben je verantwoordelijk voor de gehele constructie, inclusief het plaatsen, van alle metaalwerk. Naast dat dit een precisiewerk is en dat je tekeningen moet kunnen lezen, komt het ook aan op teamwerk.

Detail-metaalbewerking

Houtbewerking

Als houtbewerker ben je verantwoordelijk voor de houtafwerking in het jacht zoals vloeren, wanden; kortom alle specialistische houtafwerking die bij een luxe jacht komt kijken. Ook hierbij draait alles weer om kwaliteit.

Houtbewerking