feadship-achter-de-schermen.jpg

Bouw geen jacht

Bouw een Feadship

Snel vacatures zoeken

Selecteer op vakgebied uit ons gehele bestand aan vacatures

Feadship

Feadship is wereldwijd de belangrijkste ontwerper en bouwer van luxe motorjachten. Deze vooraanstaande plaats hebben we niet zomaar verworven. Het is het resultaat van jarenlang vakmanschap en jarenlange samenwerking. Kenmerkend is dat we buitengewone kwaliteit leveren, waarbij de perfectie tot in het kleinste detail is doorgevoerd. Elke Feadship is uniek en wordt naar de specifieke wensen van de eigenaar ontworpen en gebouwd.

Bij Feadship werken ruim 1800 mensen verspreid over verschillende locaties in Nederland, ze zijn werkzaam op de afbouwwerven Koninklijke De Vries Scheepsbouw en Royal Van Lent Shipyard, bij het architectenbureau De Voogt Naval Architects en bij de verschillende dochterondernemingen. Daarmee vormt Feadship de grootste organisatie in de wereld die gespecialiseerd is in luxe motorjachten. Met trots bouwen de beste vakmensen uit verschillende disciplines de beste motorjachten ter wereld.

Savannah feadship online img 10  1920

Wat weet je over werken bij Feadship?

Er zit veel meer achter een Feadship dan je denkt. En er valt veel te vertellen over de mensen die een Feadship bouwen. Hier enkele feiten die een Feadship uniek maken.

  • Wij ontwerpen en bouwen elk jacht naar de specifieke wensen van de eigenaar.
  • Wij werken volgens de laatste innovaties op het gebied van techniek en materiaal.
  • Een hoog afwerkingsniveau, met perfectie tot in het kleinste detail, is bij ons de maat.
  • Alleen de beste en meest gedreven vakmensen werken bij ons.
  • Wij hebben volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Word lid van onze Feadship familie

Wil je meer weten over de laatste ontwikkelingen, over superjachten in aanbouw en wat het werken bij Feadship interessant maakt?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!