feadship-contact__1920.jpg

Bedrijven

één voor één uniek

De Feadship-bedrijven 

Feadship is een samenwerkingsverband tussen Royal Van Lent Shipyard, Koninklijke De Vries Scheepsbouw en De Voogt Naval Architects. Onder deze drie ondernemingen vallen meerdere productiebedrijven; Van Der Loo Yacht Interiors, Akerboom Yacht Equipment, Scheepswerf Slob, De Klerk Binnenbouw en STI Engineering. De bedrijven zijn gevestigd op diverse locaties in Nederland. Samen beschikken we over de modernste werven en een hightech ontwerp- en engineeringsbureau. Elk onderdeel van Feadship heeft een gedegen achtergrond en zijn eigen specifieke vakgebied en specialisten.

De-kaag

Royal Van Lent Shipyard

Gelegen aan de Kagerplassen, heeft Royal Van Lent Shipyard een prominente plaats ingenomen in de Nederlandse jachtbouw. De werf bestaat bijna 170 jaar en telt inmiddels ca. 300 medewerkers verspreid over de vakdisciplines: Pijpsystemen/Ventilatie/Isolatie & RVS, Jachtschilders, Scheepsinterieurbouw en Werktuigbouw. Royal Van Lent Shipyard heeft het karakter behouden van een familiebedrijf. Er is een grote verbondenheid tussen de medewerkers en de werf.

Koninklijke De Vries Scheepsbouw

Koninklijke De Vries Scheepsbouw is in 1906 opgericht in Aalsmeer. Inmiddels bestaat de organisatie uit twee afbouwwerven en een aantal productiebedrijven. In Aalsmeer werken ca. 400 mensen aan jachten tot ca. 90 meter.

Company-de-vries-aalsmeer
Feadship-haarlem-2015-1920x1080

De Voogt Naval Architects

De Voogt Naval Architects is gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe motorjachten. De jachten die De Voogt Naval Architects ontwerpt en tot in detail uitwerkt, worden vervolgens gebouwd bij één van de Feadship-werven. Het kantoor is gevestigd in Haarlem. Er werken 185 medewerkers in de verschillende disciplines: Ontwerp, Theoretische Scheepsbouw, Scheepsconstructie, Werktuigbouw/Scheepsinstallaties en Interieur.

Word lid van onze Feadship familie

Wil je meer weten over de laatste ontwikkelingen, over superjachten in aanbouw en wat het werken bij Feadship interessant maakt?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!