company-de-vries-aalsmeer.jpg

Koninklijke De Vries Scheepsbouw

Aalsmeer

Koninklijke De Vries Scheepsbouw


In 1906 werd de kiel gelegd van Koninklijke De Vries Scheepsbouw, in het centrum van Aalsmeer. Koninklijke De Vries Scheepsbouw bestaat nog steeds op dezelfde plaats aan de Ringvaart in Aalsmeer waar de oprichters, Henk en Johan de Vries, de Werf “De Vlijt” met één helling en een kleine loods startten. Nu werken circa 400 eigen medewerkers in drie scheepsbouwhallen, werkplaatsen en kantoren aan de bouw van perfecte zeegaande jachten.

Per jaar worden bij Koninklijke De Vries Scheepsbouw in Aalsmeer twee à drie schepen gebouwd. Koninklijke De Vries Scheepsbouw heeft drie overdekte droogdokken variërend in lengte van 66 tot 90 meter.

Het bouwen van grote jachten voor individuele opdrachtgevers vereist creativiteit en flexibiliteit en doet een beroep op bijzonder vakmanschap om de meest uiteenlopende wensen van klanten te realiseren. Bij Koninklijke De Vries Scheepsbouw vormen de werfafdelingen Werktuigbouw, Elektra, Interieur, Exterieur en Schilderen, alsmede een solide samenwerking met onderaannemers, de basis voor een kwaliteitsniveau van constructie, techniek en afwerking dat wereldwijd herkend en bewonderd wordt.


Door goed georganiseerd en in hecht teamverband traditioneel vakmanschap en de modernste technologie te bundelen op een goed geoutilleerde werf is Koninklijke De Vries Scheepsbouw als lid van Feadship uitgegroeid tot wereldmarktleider.

devries-alsmeer-detail

Word lid van onze Feadship familie

Wil je meer weten over de laatste ontwikkelingen, over superjachten in aanbouw en wat het werken bij Feadship interessant maakt?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Vacatures bij De Vries Aalsmeer

Selecteer op vakgebied

Contactpersoon

Geen geschikte vacature?

Open sollicitatie