company-de-vries-aalsmeer.jpg

De Vries Groep

Aalsmeer

DE VRIES GROEP

Koninklijke De Vries Scheepsbouw is in 1906 opgericht in Aalsmeer. Inmiddels bestaat de organisatie uit twee afbouwwerven en een aantal productiebedrijven; Akerboom Yacht Equipment, De Klerk Binnenbouw, Scheepswerf Slob en STI Engineering. In Aalsmeer werken ca. 400 mensen aan jachten tot ca. 90 meter. In Makkum is plaats voor jachten van 100 meter en langer; ook worden hier jachten gerefit. In Makkum werken ruim 260 mensen.

Koninklijke De Vries Scheepsbouw

Koninklijke De Vries Scheepsbouw is in 1906 opgericht in Aalsmeer. Inmiddels bestaat de organisatie uit twee afbouwwerven en een aantal productiebedrijven. In Aalsmeer werken ca. 400 mensen aan jachten tot ca. 90 meter.

Logo-devries

De Vries Scheepsbouw Makkum

De Vries Scheepsbouw Makkum heeft haar reputatie als parel van de Friese economie opgebouwd vanaf de opening van de werf eind 2005. Een reputatie die inmiddels is uitgemond in de verkiezing tot Friese Onderneming van het Jaar 2008! Daarnaast richt De Vries Scheepsbouw Makkum zich op de refit-markt. Dit is het herstellen of moderniseren van bestaande jachten.

Logo-devries

Akerboom Yacht Equipment

Akerboom Yacht Equipment ontwerpt, bouwt en installeert hightech yacht equipment en functionele componenten in aluminium en composiet voor de mooiste zeewaardige jachten ter wereld. Elk jacht is uniek en wordt volgens specifieke wensen voor de selecte internationale klantenkring op maat ontworpen en in detail uitgewerkt. Kenmerkend is het uitzonderlijk hoge afwerkingsniveau, waarbij de perfectie tot in de kleinste details is doorgevoerd.

Logo-akerboom

Scheepswerf Slob

Scheepswerf Slob is in juli 1947 opgericht als Lasbedrijf J.C. Slob en was oorspronkelijk in Sliedrecht gevestigd. In 1961 werd een stuk grond gekocht aan de Ketelhaven in Papendrecht voor een tweede locatie.

Logo-slob

De Klerk Binnenbouw

De Klerk Binnenbouw is gevestigd in Moordrecht en is gespecialiseerd in de productie van jachtinterieurs op maat. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug naar 1873. In 1978 werkte De Klerk voor het eerst aan een Feadship en nam het bedrijf het ontwerp en de uitvoering van het uitzonderlijke interieur van de Daria op zich.

Logo-klerk

STI Engineering

STI Engineering is opgericht in 1979 en maakt sinds 2002 deel uit van De Vries Groep. STI Engineering is gevestigd in Heiloo en is een toonaangevend ontwerp- en adviesbureau voor de scheepsbouw en luxe jachtbouw.

Logo-sti

De Vlijt

De Vlijt is het jongste bedrijf van De Vries Groep. Het is opgericht in 2018. De opdracht was: maak de communicatie met de arbeidsmarkt gereed voor de toekomst.

Logo-de-vlijt  1920-2

Word lid van onze Feadship familie

Wil je meer weten over de laatste ontwikkelingen, over superjachten in aanbouw en wat het werken bij Feadship interessant maakt?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!