Feadship Heroes

Maak kennis met onze ‘Feadship Heroes’; specialisten die dagelijks bezig zijn om de wensen en dromen van de klant vorm te geven op het gebied van (maritieme) techniek en innovatie. Trots op wat ze hebben bereikt vertellen ze hun verhaal online. Maak kennis met, wie weet: je toekomstige collega’s.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze openstaande stages, afstudeer- en carrièremogelijkheden schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Werkzaam/ Studerend in branche: 

Werkend/studerend in de branche?

Ontdek Feadship

Surf door de wereld van Feadship. En ontdek de vele carrièrekansen binnen onze bedrijven.

Un!Q

Bij Feadship creëren we welbewust een omgeving waarin intelligentie en ervaring, durf en creativiteit volop de ruimte krijgen. Zo ontstaan de meest baanbrekende ideeën en slimme innovaties. In de exclusieve webinar-reeks UnIQ by Feadship delen expert-collega’s op het gebied van techniek en innovatie hun ervaring en inzichten, opgedaan met de meest gave Feadship-projecten.

Denk aan recente Feadship-ontwikkelingen rond digitalisering, duurzaamheid, lifestyle en comfort. De experts kijken terug, maar ook vooruit! Ze gaan de diepte in op inhoud en resultaat en nemen je mee in hun visie: waaróm kiest Feadship eigenlijk voor bepaalde innovaties? Hoe zien zij ze in relatie tot andere industrieën en een schonere planeet? Schrijf je in voor UnIQ aflevering 4 en bekijk de afleveringen 1 t/m 3 terug op Feadship TV!

Inschrijven voor Un!Q

Nieuwste vacatures in tech

Alle vacatures

Verfijn zoekresultaat

Job alert