Ilham

Ilham

  • Functie: Inleencoördinator
  • Feadship Hero sinds: 2019
  • Vakgebied: Algemeen

Ilham

  • Functie: Inleencoördinator
  • Feadship Hero sinds: 2019
  • Vakgebied: Algemeen

Na haar HBO-opleiding marketing en communicatie werkte Ilham bij uitzendbureau Unique Technicum, waarvoor ze op bezoek ging bij klanten. “Ik heb altijd gedacht: ik wil aan die andere kant zitten.” Ilham trouwde, verhuisde en zocht een andere baan. “Ik had nog nooit gehoord van Feadship – of van De Vlijt. Ik wist überhaupt niks van de wereld van luxe superjachten. Maar via Linkedin werd ik attent gemaakt op de vacature van inleencoördinator. En zo rolde ik binnen bij De Vlijt.”

“Geen flauwekul; we zijn één team”

Haar eerste indruk weet ze nog: “Hoe De Vlijt, De Vries en Feadship met elkaar te maken hadden, ik snapte er niks van. Dat zit inmiddels wel goed, al blijft het lastig om in twee zinnen uit te leggen wat De Vlijt doet. Yep, we doen er alles aan om de juiste inleenkracht in te zetten op de juiste plek en tegen de juiste voorwaarden. Maar wij hebben bijvoorbeeld ook het overzicht van alle vraag in elk Feadship-bedrijf. Klus klaar bij De Vries in Aalsmeer, en dezelfde vakman nodig op Kaag, bij Van Lent? Wij zorgen voor de doorleen.”

Het is niet zomaar iets wat wij bij Feadship maken. De jachten zijn uniek, custom made. Ik zeg ‘wij’ omdat De Vlijt ook onderdeel is van het hele bedenk- en maakproces. Ik voel mij er heel betrokken bij. Ons De Vlijt-team voelt als een familie. Wij vullen elkaar aan en helpen elkaar. Geen flauwekul: we zijn één team.”

“Het eerste jacht dat ik vanaf casco tot proefvaart heb meegemaakt is bouwnummer 708, Shinkai. De feestelijke tewaterlating was superleuk om mee te maken. Mijn collega, de Inleencoördinator bij cascobouwer Slob, heeft gezorgd voor de beste lassers. Toen het casco in Aalsmeer kwam, was ik verantwoordelijk voor de werving van jacht-interieurbouwers. Wat een juweel is het geworden; ik ben trots!”


Gerelateerde vacatures

Services Coördinator

Makkum
De Vries Makkum
hbo

Projectplanner (fulltime)

Moordrecht
De Klerk Binnenbouw
hbo

Services Coördinator

Makkum
De Vries Makkum
hbo

Projectplanner (fulltime)

Moordrecht
De Klerk Binnenbouw
hbo

Meer verhalen