schermafbeelding_2018-08-31_om_10.53.05.jpg

Inside Feadship / Vlog 3: de jachtschilders

Feadship introduceert Inside Feadship. Ons vlog-talent van de marketingafdeling Suzanne neemt jullie mee in een serie filmpjes over wat er komt kijken bij het bouwen van een Feadship. 

In deze derde aflevering van Inside Feadship neemt Suzanne jullie mee naar de jachtschilders bij Koninklijke De Vries Scheepsbouw in Aalsmeer. Hoe schilderen we een Feadship, wat voor verf gebruiken we en hoelang duurt dit eigenlijk?

Klik hier en bekijk de 3e vlog over: de jachtschilders.

Inmiddels alweer de derde vlog over het bouwproces van een Feadship. In aflevering 1 kwam het ontwerp van een jacht aan bod bij De Voogt Naval Architects en in aflevering 2 nam Suzanne jullie mee naar Scheepswerf Slob om jullie meer over de bouw van een casco te laten zien en te vertellen.

Suzanne licht toe: “Normaal gesproken laten we de buitenwereld alleen het eindproduct zien: de Feadship die in volle glorie naar buiten komt en rondvaart over de wereldzeeën. Maar Feadship is meer, het gaat ook om de ervaring van het bouwproces.” De vlog Inside Feadship geeft daarom een unieke kijk in de keuken en laat zien welk vakmanschap komt kijken bij het bouwen van een Feadship.

Terug naar nieuws overzicht