carte-blanche-feadship-lion

Monaco Yacht Show 2017

Feadship steelt de show met...

Van 27 t/m 30 september is Feadship aanwezig op de Monaco Yacht Show (MYS). Tijdens de MYS zijn er uiteraard een heleboel jachten te bewonderen, waaronder ook Feadship-jachten. Welke jachten zijn dit? En met welke andere activiteiten steelt Feadship de show? 

Feadship Fever voor Captains & Crew

Het jaarlijkse feest aan de vooravond van de show voor kapiteins en bemanningsleden wordt verzorgd door Feadship. En zoals elk jaar krijgt het feest een thema. Dit jaar zijn het feest én gasten in Feadship Fever stijl.

Find out your Feadship DNA

Tijdens de show is de Feadship stand getransformeerd tot een designbureau. Bezoekers aan de stand kunnen een interactieve enquête invullen en zo hun ‘Feadship DNA’ ontdekken. De uitkomsten kunnen ze delen op social media. Maar er is meer. Feadship designers bieden VIP-gasten de zogenaamde Carte Blanche experience: ze maken live een Feadship ontwerp op basis van het uitgevonden ‘Feadship DNA’. Het startpunt van deze bijzondere ervaring is een wit vel schetspapier… zoals bij elk nieuw Feadship ontwerp. Op deze manier legt Feadship op speelse wijze het verschil uit tussen bouwen op basis van een platform en het echte custom bouwen, want dat doet alleen Feadship.

Nieuwe PILOT uitgave

De Feadship stand is ook de plek om de nieuwste uitgave het PILOT magazine af te komen halen. In de PILOT staan reportages over de nieuwste jachten, achtergrondverhalen en andere Feadship-updates. Omdat de PILOT erg populair is, wordt deze nu elk jaar uitgegeven.

Hurricane Run & Aquarius

Potentiële klanten kunnen dit veel van onze prachtige jachten bezichtigen, waaronder Aquarius bnr 695 opgeleverd in 2016, en Hurricane Run, bnr 677 opgeleverd in 2009. Akerboom heeft de gangway van Aquarius verlengd en er zelf een mooi, bijpassend opstapje met opberglade voor de schoenen bij gemaakt. Op de kade staan collega’s van verkoop om ervoor te zorgen dat de bezichtigingen goed verlopen.

Feadship-style

De show duurt tot en met zaterdag 30 september. Vanaf de Feadship stand worden de heel beroemde Feadship panamahoeden uitgedeeld, zodat heel Monaco gedurende de show in Feadship-style is. 

Terug naar nieuws overzicht