img_0699.jpg

Sfeerimpressie Monaco Yacht Show

Feadship had een unieke inbreng tijdens de Monaco Yacht Show. In Feadship Fever-stijl werd de show feestelijk geopend voor captains & crew. Daarnaast kregen VIP-gasten een Carte Blanche experience, was Prins Albert van Monaco aanwezig op één van onze jachten en werd het jaarlijkse Owner's dinner georganiseerd. En niet te vergeten onze beauties van jachten die in de haven van Monaco te bewonderen waren. Bekijk hier de beelden van het afgelopen weekend.


Feadship Fever
Op dinsdagavond vond de Feadship Captains & Crew party plaats. Alle bezoekers waren volledig in stijl van het thema: Feadship Fever.

'Discover your Feadship DNA'

Bezoekers maakten kennis met het Feadship designbureau. Ze werden uitgenodigd hun ‘Feadship DNA’ te ontdekken door een interactieve enquête in te vullen bij de Feadship stand. De uitkomsten konden worden gedeeld op social media. VIP-gasten kregen een VIP behandeling: de Carte Blanche experience. De designers van Feadship De Voogt maakten live een ontwerp voor deze VIP's. Ze startten op een wit vel schetspapier… net zoals bij elk nieuw Feadship ontwerp. Zo werd wel heel duidelijk wat Feadship verstaat onder custom bouwen. De interactieve enquête werd enthousiast ontvangen én ingevuld. Het is Feadship weer gelukt een succesvolle presentatie neer te zetten in Monaco.    

Royal meets Royal
Feadship - Royal Dutch Shipyards heeft de aandacht getrokken van het koninklijk huis van Monaco: Prins Albert bezocht vrijdag Aquarius tijdens de Monaco Yacht Show.

Owner's Dinner
Op de kade voor Aquarius organiseerde Feadship haar traditionele Owner's dinner. 

Sfeerbeeld van onze jachten

Onze Aquarius was aanwezig tijdens de show, maar ook de Savannah, Madame GU en nog en vele andere jachten werden gespot.

En Feadship is Feadship niet zonder haar waardevolle medewerkers.
Groeten uit Monaco!

Terug naar nieuws overzicht