Je maakt nu kans op jouw unieke URL voor deelname aan UniQ by Feadship. Het online event bedoelt voor brokers, klanten en andere prominenten in de luxe (super)jachtbouw.

UnIQ by Feadship is HET online event van Feadship in 2021. De voornaamste collega's op het gebied van Techniek, Innovatie en ontwikkeling nemen de kijker mee en delen hun ervaring binnen de meest gave projecten van Feadship in de afgelopen jaren maar ook de nabije toekomst. Nog niet eerder gedeelde technieken en innovaties op het gebied van digitalisering, lifestyle, comfort en duurzaamheid komen aan bod en worden op inhoud en resultaat besproken. Kortom alle ingrediënten voor een baanbrekend initiatief wat nog niet eerder is vertoond binnen de luxe jachtbouw.

UnIQ bestaat uit meerdere sessies en via dit inschrijfformulier kan jij, online, bij de eerste life uitzending zijn! Mis het niet!

Vul je gegevens in en ontvang jouw unieke URL voor deelname aan UnIQ by Feadship.

UnIQ by Feadship vindt plaats in mei. Een week voor aanvang ontvang jij jouw unieke url voor deelname.

LET OP: Na het invullen van het formulier ontvang je een email vanuit Feadship. Stuur deze door naar lbc@laga.nl en ontdek of je de winnaar bent van gave producten uit de Feadship Ocean Collection.

UnIQ by Feadship

Ik wil graag mijn unieke URL ontvangen voor de webinar van Feadship - UnIQ by Feadship

UnIQ by Feadship is HET online event van Feadship in 2021.

Meer evenementen