Bij de Feadship-stand krijgen de leerlingen door middel van een 3D-routing demonstratie de mogelijkheid om zo een digitaal kijkje nemen in de machinekamer van een superjacht.

MyTec-opleiding

De MyTec-opleiding is een breed georiënteerde, vierjarige technische mbo-opleiding (niveau 4) die werktuigbouwkunde, elektrotechniek en operationele techniek combineert tot één opleiding. Deze opleiding is door MyTec-Bedrijven samen met ROC Nova College ontwikkeld.

STI Engineering

STI Engineering, onderdeel van De Vries Groep, en stichting MyTec-Bedrijven hebben eerder dit jaar een samenwerkingsverband afgesloten. Hierdoor kunnen studenten van de MyTec opleiding van het Nova College samen met onze vakmensen met passie en plezier meewerken aan de superjachten van Feadship. STI Engineering verzorgt onder andere de 3D werktuigbouwkundige engineering voor de superjachten van Feadship.

Stage- en Carrière bij Feadship

Feadship heeft het gehele ontwerp- én bouwproces in eigen huis, dat is uniek. Het geeft kansen voor MyTec studenten. Zij kunnen straks bij STI Engineering stage lopen en zo hun kennis verrijken in de discipline engineering. Daarnaast kunnen ze praktijkervaring opdoen bij Koninklijke De Vries Scheepsbouw in Aalsmeer in de productie. Daar zullen ze meewerken om het door STI ontworpen leidingwerk daadwerkelijk in het jacht te installeren.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in en maak kans op een Feadship Hoodie ter waarde van €79,95

Huidige opleiding
Verwachte datum behalen diploma 

Schrijf je hier in voor de job alert en blijf op de hoogte van de Feadship stages, -opleidingen en ons actuele vacatureaanbod.

Meer evenementen