Op 7 April a.s. is Feadship weer betrokken bij het landelijke initiatief; Girls’ Day 2022. Verschillende bedrijven binnen het Feadship samenwerkingsverband ontvangen op deze dag ‘girls’ van 10 tot 15 jaar op locatie waar ze ontvangen worden met een doe-activiteit, een rondleiding of een presentatie verhalen van vrouwelijk Feadship Heroes.

Girls’ Day is bedoeld om meisjes kennis te laten maken met- én te enthousiasmeren voor o.a. de techniek. Samen met onze Feadship Heroes, vrouwelijke collega’s met een carrière binnen de techniek, laten wij de deelnemende meiden zien wat hun toekomstmogelijkheden zouden zijn.

Uit onderzoek blijkt dat veel meiden nog steeds arts, advocaat, ondernemer of onderwijzeres willen worden. Stuk voor stuk uitdagende beroepen natuurlijk. Maar waarom staat hier geen technische mogelijkheid tussen? En dat terwijl de wereld snel verandert op het gebied van o.a. techniek en IT. Bij Feadship willen we graag meer bekendheid voor de technische en maritieme branche onder meiden. Wij vinden het belangrijk dat meiden weten wat allemaal mogelijk is bij Feadship en dat ze alles kunnen bereiken als ze maar de juiste mindset hebben! We werken dan ook graag mee aan initiatieven zoals, Girls’ Day, om dit te bereiken.

Meer evenementen