Anders dan voorgaande edities, namelijk voor het eerst digitaal, is Feadship op 15 April a.s. weer betrokken bij het landelijke initiatief; Girls' Day 2021. Meisjes tussen de 10 en 15 jaar kunnen hier kennis maken met de techniek en hun mogelijkheden binnen Feadship.

Girls' Day is bedoeld om meisjes kennis te laten maken met- én te enthousiasmeren voor o.a. de techniek. Samen met onze Feadship Heroes, vrouwelijke collega’s met een carrière binnen de techniek, laten wij de deelnemende meiden zien wat hun toekomstmogelijkheden zouden zijn.

Uit onderzoek blijkt dat veel meiden nog steeds arts, advocaat, ondernemer of onderwijzeres willen worden. Stuk voor stuk uitdagende beroepen natuurlijk. Maar waarom staat hier geen technische mogelijkheid tussen? En dat terwijl de wereld snel verandert op het gebied van o.a. techniek en IT. Bij Feadship willen we graag meer bekendheid voor de technische en maritieme branche onder meiden. Wij vinden het belangrijk dat meiden weten wat allemaal mogelijk is bij Feadship en dat ze alles kunnen bereiken als ze maar de juiste mindset hebben! We werken dan ook graag mee aan initiatieven zoals, Girls’ Day, om dit te bereiken.

Meer evenementen