facebook-foto
02 - 03 Feb 18

Feadship @Open Dagen mbo Rijnland

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari 2018 staat Feadship op de Open Dagen van het mboRijnland in Leiden. Hier kun je meer informatie krijgen over de BBL opleidingen richting (metaal)constructie die via het Feadship Bedrijfsopleidingscentrum worden aangeboden.

De Feadship Bedrijfsopleidingscentra van Royal van Lent op de Kaag en Koninklijke De Vries Scheepsbouw in Aalsmeer werken nauw samen met het mboRijnland. De docent van het mboRijnland verzorgt in het opleidingscentrum de lessen voor de mbo opleiding Constructiewerker en Pijpenbewerker. Dat betekent dat dit een erkende mbo-opleiding is en je na afronding ook een landelijk erkend diploma behaalt.

Als bbl-leerling werk en leer je in totaal vijf dagen per week: vier dagen werken en één dag leren. Je krijgt een salaris en de opleidingskosten worden betaald door de werkgever. Een leer-/werkplek heb je bijvoorbeeld op een afdeling werktuigbouw, bankwerk of metaal/elektra. Een mooie kans om je te ontwikkelen tot vakman bij de mooiste werven van de wereld dus!

Open dagen
- vrijdag 2 februari 2018 van 14.00 - 18.00 uur
- zaterdag 3 februari 2018 van 10.00 - 14.00 uur.

Locatie
mboRijnland  
Betaplein 18, Leiden

Terug naar evenementen overzicht