shipathon-social-banner-final-rev-800x280-1539000231
09 - 10 Nov 18

Feadship @Shipathon

Op 9 en 10 november doet Feadship mee aan de Shipathon, dé maritieme hackaton. Samen met 120 andere professionals gaat het Feadship-team 18 uur en 52 minuten in een zeemijl van tijd vernieuwende oplossingen bedenken om zeevarende schepen slimmer te maken.

Volg onze hackers tijdens de Shipathon op Twitter en Facebook via #ShipathonFeadship

Feadship en Innovatie
Feadship is wereldwijd de belangrijkste ontwerper en bouwer van luxe motorjachten. Deze vooraanstaande plaats hebben we niet zomaar verworven. Het is het resultaat van jarenlang vakmanschap en jarenlange samenwerking. Kenmerkend is dat we buitengewone kwaliteit leveren, waarbij de perfectie tot in het kleinste detail is doorgevoerd. Elke Feadship is uniek en wordt naar de specifieke wensen van de eigenaar ontworpen en gebouwd. Alles is maatwerk en wij werken volgens de laatste innovaties op het gebied van techniek en materiaal.

Feadship en Carrière
Bij Feadship werken ruim 1800 mensen verspreid over verschillende locaties in Nederland. Wil jij ook meebouwen aan innovatieve droomjachten?
Dit zijn enkele van onze mogelijkheden: 

Kijk voor álle vacatures op: www.werkenbijfeadship.nl/vacatures

Feadship en Studie
Tijdens je studie zijn er diverse mogelijkheden om te leren en werken bij Feadship. Als stagiair of voor je afstudeeropdracht. Dat kan op verschillende afdelingen, bijvoorbeeld: Engineering, Werkvoorbereiding en Productie.

Feadship en Ontwikkeling
Na je studie kun je bij Feadship aan de slag en kun je je verder ontwikkelen bij alle Feadship bedrijven. Er zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder keuze uit het aanbod van de Feadship Academie (opleidingen en trainingen).

Contact
Wil jij je alvast aanmelden voor een stage of afstudeerplek of wil je meer informatie over de carrièremogelijkheden?


Bekijk onderstaande links: 

Locatie Shipathon

Undercurrent Amsterdam
Papaverweg 265
1032 KE Amsterdam

Terug naar evenementen overzicht