Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest of een baan in de jachtbouw iets voor jou is? Heb je een technische achtergrond en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden op onze werf? Kom dan kennismaken met Feadship Makkum op donderdag 24 november aanstaande.

De Vries Scheepsbouw in Makkum is een familiebedrijf en onderdeel van Feadship. De werf in Makkum heeft een reputatie opgebouwd als ‘Parel van de Friese economie’. Door de ligging aan het IJsselmeer kunnen op de werf in Makkum de grotere Feadships tot wel 120 meter worden gebouwd. Daarnaast voert de werf Refits uit. Het bouwen van een uniek jacht vereist creativiteit, flexibiliteit en bijzonder vakmanschap. En wat is dan mooier dan betrokken blijven bij het jacht dat je bouwde? Dat doen de Makkumer jachtbouwers graag!

Dagelijks werken er zo’n 600 collega’s met passie, trots en plezier op het terrein van De Vries Scheepsbouw Makkum. Deze vakmensen werken op allerlei verschillende afdelingen zoals staal & aluminium, werktuigbouw & leidingwerk, voor timmeren in interieur & exterieur en jachtschilderen. Ook is er een grote engineeringsafdeling en wordt de organisatie ondersteund vanuit verschillende stafafdelingen. Samen zorgen zij ervoor dat telkens weer een nieuw jacht van de hoogste kwaliteit afgeleverd wordt aan een zeer tevreden eigenaar. Op alle afdelingen is De Vries Scheepsbouw Makkum op zoek naar nieuw vakmanschap! Er zijn mogelijkheden voor ervaren vakmensen, maar zeker ook voor zijinstromers en leerlingen.

We nodigen je graag uit voor onze Open Dag op donderdag 24 november aanstaande van 18.00-21.00 uur aan de Stranwei 6 te Makkum. Neem gerust je partner of ouders mee om samen te ontdekken of werken in de jachtbouw iets voor jou is.

Meer evenementen