Bezig met het kiezen van een opleiding maar wil je graag eerst wat meer informatie? Kom naar onze open dag op donderdag 9 februari 2023 (18:00-20:30) in Leiden, Moordrecht, Aalsmeer, Makkum of Kaag. Hier kun je sfeer proeven, Feadship heroes en collega bbl-leerlingen ontmoeten én vragen stellen aan onze praktijkopleiders.

Wil je graag werken in de techniek, een goed salaris verdienen én tegelijkertijd een erkend mbo-diploma halen? Misschien is een bbl-opleiding volgen bij Feadship dan iets voor jou!

Tijdens de open dag krijg jij een uniek kijkje in de keuken van Feadship, het bouwproces van een superjacht, de werkplaatsen met de werkzaamheden en de verantwoordelijkheden binnen het vakgebied van jouw interesse!

Check in het overzicht de mogelijkheden op de verschillende locaties en schrijf je snel in! Ontdek zelf of een carriere in de superjacht bouw iets voor jou is!

Meer informatie

Uitleg over de verschillende opleidingen en de meest gestelde vragen vind je hier: https://www.werkenbijfeadship.nl/feadship-academie/beroepsbegeleidende-leerweg


Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden via de site voor de open dag. Mocht je toch interesse hebben in deelname, dan kun je contact opnemen met Monique Nelissen via 06-12790367

Meer evenementen