Op 12 mei 2021 zal Feadship weer deelnemen aan de Maritime Match Day. Dit jaar zal het event plaatsvinden in hybride vorm. Dit betekent dat er zowel digitaal als live, studenten de mogelijkheid wordt geboden om te onderzoeken of een carrière bij Feadship aansluit op hun wensen en verwachtingen.

De Maritime Match Day wordt officieel geopend met een openingspanel. Het onderwerp hiervan luidt “Wie neemt het voortouw in de energietransitie binnen de maritieme sector?” Bram Jongepier van De Voogt Naval Architects, zal namens Feadship deelnemen in dit openingspanel. Wil je meer te weten komen over Bram? Dat kan! Lees meer.

In de loop van de dag krijgen studenten de kans om met de diverse Feadship bedrijven in gesprek te gaan in de vorm van een speeddate. Hier kunnen ze kennismaken met collega's en misschien zelfs wel hun perfecte stage, afstudeeropdracht, of startersfunctie vinden.

Dagprogramma

  • 09:00 – 09:45 Inloop en opening
  • 09:45 – 10:30 Openingspanel
  • 10:30 – 12:30 Beursvloer
  • 12:30 – 13:00 Lunchpauze/beursvloer
  • 13:00 – 15:00 Cases
  • 15:00 – 16:30 Speeddates en presentaties
  • 16:30 – 17:00 Afsluiting

Inschrijfformulier UnIQ by Feadship en maak kan op een unieke rondleiding bij Feadship

UnIQ by Feadship is hét online innovatie-event 2021 van Feadship. Mis het niet!

Vul jouw gegevens in en ontvang jouw unieke URL voor deelname van UnIQ by Feadship. Ook maak je hiermee kans op een exclusieve rondleiding door een expert op een van de Feadship locaties.

UnIQ by Feadship vindt eind mei plaats. Een week voor aanvang ontvang jij jouw toegangs-URL.

Ik wil graag mijn unieke URL ontvangen voor de webinar van Feadship - UnIQ by Feadship

UnIQ by Feadship is HET online event van Feadship in 2021.

Meer evenementen