Treffen we elkaar dit jaar face to face of online? Naast live events - met inachtneming van de covid-regels – faciliteren we natuurlijk ook de mogelijkheid om elkaar online te ontmoeten. Houd hiervoor onze website en de nieuwsbrief in de gaten.

Wij zijn enthousiast om jou te leren kennen en om jouw vragen te beantwoorden over Feadship én het werken bij Feadship.

Denk je met ons mee?

Sommige live events en open dagen zijn gecanceld, anderen zijn vervangen door virtual. Hoe zorgen wij ervoor dat we persoonlijk contact met elkaar kunnen blijven houden, wat zijn leuke manieren van interactie? Dat zijn vragen waar wij achter de schermen druk mee bezig zijn. Wij hebben al diverse leuke ideeën, vind je het leuk om mee te denken dan kun je jouw geniale idee aan ons mailen via carriere@werkenbijfeadship.nl. Vergeet er niet bij te zetten wat je achtergrond is en het doel van het contact met Feadship. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan: oriëntatie op carrièremogelijkheden of netwerken.

Feadship @ Navingo Career Event

Op 27 en 28 oktober is Feadship zoals gebruikelijk live aanwezig op het Navingo Career Event in de Rai in Amsterdam. Momenteel werken we hard aan de voorbereidingen hiervan. Graag tot dan!

Meer evenementen