Werk je nu als: monteur, pijpfitter, loodgieter, sleutelaar of constructie(bank)werker? En wil je werken aan boord van een superjacht? Meld je dan aan voor de open avond bij Koninklijke De Vries Scheepsbouw in Aalsmeer.

Voor alle techneuten die willen ontdekken of werken in de superjachtbouw iets zou kunnen zijn, organiseren wij een Open Avond. Op deze avond zullen collega’s van de afdeling Werktuigbouw je het jacht, de werkplaats en de werkzaamheden laten zien en leiden je rond over de werf.

Walter: “Ik doe nu de constructie en inbouw van pompen en motoren. Hiervoor werkte ik in de Machinebouw: lassen, boren, spuiten. Deze handelingen kan ik nu gemakkelijk toepassen. Indien gewenst, is parttime werken mogelijk voor productiepersoneel”.

  • Datum: Donderdag 17 november
  • Tijd: 16:00 uur - 20:00 uur
  • Locatie: Koninklijke De Vries Scheepsbouw, Oosteinderweg 25, Aalsmeer
  • Inschrijven: via deze link of via m.nelissen@vriesyard.feadship.nl

Het familiebedrijf in Aalsmeer, dat bestaat uit 3 dokhallen, bouwt custom build superjachten van 40 tot 80 meter. Jaarlijks worden hier twee á drie Feadships afgebouwd. Het is opgericht in 1923 en er werken ca. 420 medewerkers in de disciplines: Werktuigbouw, Constructie/ Maritieme Techniek, Projectmanagement, Engineering, Houtbewerking/ Jachtinterieurbouw en Jachtschilderen.

Meer evenementen