Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vindt de 25ste jubileum editie als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs plaats in de Amsterdam RAI en is dan het grootste carrière evenement van de laatste 10 jaar en wij zijn erbij!

Tijdens De Nationale (Techniek) Carrièrebeurs kunnen de bezoekers kennismaken met ruim 200 werkgevers en onderwijsinstellingen en worden er kosteloos carrière- en vakinhoudelijke workshops én presentaties aangeboden. Ook Feadship zal hierin een gave en innovatieve bijdrage leveren. De exacte tijd en datum en inhoud volgen z.s.m. houd hiervoor de site in de gaten.

Naast de vele mogelijkheden om kennis te maken met toekomstige werkgevers wordt elke dag ook feestelijk afgesloten. Op vrijdag 14 april blaast - speciaal ingevlogen vanuit de Caribbean - topartiest Ataniro het dak van de RAI Amsterdam! Als klap op de vuurpijl kunnen de voetjes van vloer tijdens het live-optreden van Flemming! Dans en zing mee op de populaire hits als 'Amsterdam' en 'Automatisch'. Emma Heesters zal de 25ste editie van De Techniek Carrièrebeurs op spectaculaire wijze afsluiten met een knallend optreden.

Wil jij onze stand bezoeken op één van de twee dagen? Claim hier je gratis ticket.

De plattegrond om zo onze stand makkelijk te kunnen vinden, kun je bekijken in de app. Download de app hier en bekijk de plattegrond vanaf 31 maart 2023.