Custom-built

Ook het interieur van een Feadship is volledig ‘custom-built’. Elk onderdeel wordt op maat ontworpen en gemaakt voordat het in het jacht wordt geplaatst. Uiteraard is het luxe houten interieur van een Feadship ook tot in detail afgewerkt en werken we met de allerbeste materialen. 

Als bbl-leerling Meubelmaker/Jachinterieurbouwer leer je het vak van het fijn bewerken van hout. De theoretisch kennis word je bijgebracht door de docent op de lesdag van de opleiding.

Breed opgeleid

De technische vaardigheden ontdek je in de praktijk. Je gaat namelijk gelijk zelf aan de slag. Samen met jouw begeleider pas je het geleerde toe in de werkplaats of aan boord van het superjacht waar de op maat gemaakte (luxe)meubels, het opbouwen van bijvoorbeeld wand- en plafondafwerkingen, luxe buitenmeubels, teakdekken en teakhouten relingen worden geplaatst. Door mee te bouwen aan onze superjachten ervaar je gelijk hoe het is om als vakspecialist bij Feadship te werken en word je zo breed mogelijk opgeleid binnen jouw specialisme.

Savannah 2015, 83.50m

Savannah copyright feadship

Feadship bouwt superjachten zoals je hier ziet. Elk Feadship is uniek en ontwerpen én bouwen we zelf op verschillende locaties in Nederland.

Savannah Copyright Feadship 2 interior

Al onze privé jachten zijn van alle luxe voorzien. Zwembad, beach-club en naast de slaap- en badkamer van de eigenaar, diverse ruimtes voor gasten en crew.

04 Feadship Savannah launch

De periode vanaf het moment waarop de eerste ontwerpen van het jacht worden gemaakt tot tewaterlating, duurt gemiddeld drie jaar.

Onze vacatures

Alle vacatures

Verfijn zoekresultaat

Job alert

Job alert

In januari 2023 komen de nieuwe bbl-vacatures online. Wil je als eerste deze vacatures in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor ons job alert!

Maak job alert

Is dit iets voor mij?

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde vmbo-kaderopleiding (voor metaal- en houtbewerking) of een afgeronde vmbo-basisopleiding (voor jachtschilderen)
 • Je wilt graag meebouwen aan iets unieks
 • Je werkt graag netjes en precies
 • Je bent bereid om naast het praktijkgedeelte je óók in te zetten voor het theoretische gedeelte van de opleiding
 • Je bent een teamplayer, maar kunt ook prima zelfstandig werken
 • Je wilt trots zijn op jouw werk en het unieke eindproduct

Solliciteer nu!

Het sollicitatieproces

JH FS 1 cv opsturen 2021 v1

 1. Solliciteer via de website

JH FS 2 cv beoordeling2021 v1

 1. Sollicitatie wordt beoordeeld

JH FS 3 uitnodiging2021 v1b

 1. Uitnodiging voor gesprek

JH FS 4 aangenomen2021 v1b

 1. Je bent aangenomen!

JH FS 6 start2021 v1b bbl

 1. Starten op de eerst mogelijke instroomdatum

Veelgestelde vragen

Alle kosten voor de mbo-opleiding (lesgeld, lesboeken en examens) worden vergoed door Feadship.
In je werk wordt je begeleid door ervaren collega’s en kun je met vragen over je opleiding altijd terecht bij je praktijkopleider. Deze zorgt ook voor de afstemming met de docent van de opleiding.
Als je bij Feadship een bbl-opleiding gaat volgen richting Jachtschilderen of Metaalbewerking, dan volg naast de praktijkgerichte leerweg (vier dagen werken) ook een lesdag op 1 van onze werven. We hebben hiervoor een compleet ingerichte lesruimte. De docent van de opleiding kent de betreffende werf goed en weet hierdoor precies wat er nodig is om jou het beste te ondersteunen in het behalen van jouw diploma. Voor de bbl-opleiding richting Houtbewerking worden de theorielessen op de leslocatie van de opleider verzorgd. Het Feadship bedrijfsopleidingscentrum werkt samen met erkende opleiders (o.a het ROC, HMC en MBO Rijnland). Hierdoor bieden wij dus een erkende opleiding aan waar je na afronding een landelijk erkend diploma behaalt.
Feadship werkt samen met reguliere mbo opleidingsinstituten. Je volgt intern een erkende opleiding waarbij je na afronding een landelijk erkend diploma behaalt.
De start van de opleiding is gelijk aan de start van het reguliere schooljaar. Dat betekent dat de opleiding in september start. Eventuele tussentijdse mogelijkheden worden op de website gepubliceerd.
 

Schilderwerk

Metaalbewerking

Houtbewerking

Aalsmeer

 

Makkum

Leiden

 

 

Amsterdam

Kaag

 

Waddinxveen

 

Moordrecht

 

Ben je enthousiast over leren en werken bij Feadship? Supergoed! Solliciteer dan op één van openstaande bbl-plekken. Of solliciteer direct bij één van de locaties als je nog niet helemaal zeker bent welk vakgebied je het meest aanspreekt zodat we samen kunnen kijken wat het beste bij jouw wensen aansluit. Contactgegevens vind je op onderstaande kaart.
Vragen? Stel ze gerust! Je kunt terecht bij de locatie waar je graag zou willen werken.

Diploma behaald

Na het behalen van jouw diploma krijg je bij ons, bij wederzijds enthousiasme, een vast dienstverband.

Verder studeren

Verder leren kan uiteraard altijd. Je kunt bijvoorbeeld doorstromen in een vervolg mbo opleiding of je via vakgerichte trainingen verder ontwikkelen. Zelfs uiteindelijk je hbo diploma behalen behoort tot de mogelijkheden.

Verder ontwikkelen

Verder ontwikkelen kan bij Feadship binnen de productieafdelingen maar ook doorgroei naar andere afdelingen is mogelijk, denk hierbij bijvoorbeeld aan de afdeling Engineering of Planning.