Traineeship

Het traineeship programma binnen Feadship is erop gericht om technisch talent met ambitie kennis te kunnen laten maken met de organisatie.

Als trainee krijg je, in een ± twee jaar durend custom-built programma, een kijkje in de keuken van Feadship. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor twee jaar en tijdens deze twee jaar ontdek je op bestaande- of voor jou gecreëerde functies welke richting binnen Feadship het beste bij jouw carrièrewensen en kwaliteiten aansluit. Denk hierbij aan functies op onder andere de afdelingen Engineering, Projectmanagement en de diverse productieafdelingen op onze werven en diverse dochterbedrijven.

Je volgt intervisie met andere trainees en trainingen om jouw vakkennis en/of competenties (bijvoorbeeld plannen en organiseren, startend leiderschap, onderhandelen, communiceren) verder te ontwikkelen. Je leert en werkt mee met de beste technische specialisten en bent gelijk betrokken binnen het bouwproces van onze superjachten. Elk Feadship is custom-built en wordt volledig naar wens van de klant gebouwd. Hierdoor creëer je gelijk een goed- en totaalbeeld van wat er allemaal mogelijk is binnen het bouwproces van een Feadship en welke rollen, afdelingen en bedrijven hier allemaal bij betrokken zijn.

Vacatures voor starters

Alle vacatures

Verfijn zoekresultaat

Job alert