Stage lopen bij Feadship betekent

 • Werkervaring opdoen op unieke locaties;
 • Kans op een vaste baan na behalen diploma;
 • Meewerken/ afstuderen aan de meest innovatieve projecten binnen de superjachtbouw;
 • Werken aan jouw vaardigheden en competenties terwijl je praktijkervaring opdoet;
 • Ruimte voor eigen initiatief;
 • Begeleid worden door een vaste stagebegeleider en de beste specialisten binnen jouw vakgebied;

Solliciteer nu!

Stageplekken

Meewerkstage

Meewerken aan innovatieve projecten

Tijdens het volgen van een mbo-, hbo- of wo-opleiding heb je de mogelijkheid om een meewerkstage te lopen. In een meewerkstage voer je werkzaamheden uit die je een beeld geven van het werk wat je later gaat doen. Bij Feadship bieden verschillende mogelijkheden om jouw toekomstige loopbaan vorm te geven. Dit kan zowel op één van onze Productieafdelingen als op kantoor bij afdeling Engineering tot Inkoop of Personeel & Organisatie

Afstudeerstage/ -onderzoek

Afstuderen op unieke locaties

De afstudeerstage/-onderzoek is het laatste onderdeel van je studie. Bij Feadship werk je tijdens deze stage mee aan een project én ga je aan de slag met een actueel vraagstuk. Door middel van een onderzoek kom jij met aanbevelingen en een advies om het ‘praktijkprobleem’ op te kunnen lossen. Jouw afstudeeropdracht voegt dus echt iets toe aan de organisatie! Welk vraagstuk jij gaat onderzoeken wordt altijd gezamenlijk met ervaren specialisten geformuleerd en uitgewerkt zodat dit goed aansluit bij jouw wensen en de behoefte van de organisatie.

Oriëntatie-/ Snuffelstage

Oriënteren in de superjachtbouw

Wanneer je nog geen beroepskeuze hebt kunnen maken en graag wilt weten wat werken bij Feadship precies inhoudt, is er de oriëntatie-/ snuffelstage. Deze stage heel geschikt om kennis te kunnen maken met een beroep/ vakgebied en de Feadship organisatie.

De stage bestaat zowel uit meelopen, rondkijken en vragen stellen als meewerken en initiatief nemen op de werkvloer. De stageperiode duurt in de meeste gevallen niet langer dan twee weken. Voor het volgen van een oriëntatie-/snuffelstage moet je minimaal 15 jaar oud zijn.

Onze vacatures

Alle vacatures

Verfijn zoekresultaat

Job alert

Job alert

Wil je per mail op de hoogte blijven van onze bbl-vacatures? Meld je aan en ontvang jouw selectie van de nieuwste vacatures per e-mail.

Maak job alert

Het sollicitatieproces

JH FS 1 cv opsturen 2021 v1

 1. Solliciteer via de website

JH FS 2 cv beoordeling2021 v1

 1. Sollicitatie wordt beoordeeld

JH FS 3 uitnodiging2021 v1b

 1. Uitnodiging voor gesprek

JH FS 4 aangenomen2021 v1b

 1. Je bent aangenomen!

JH FS 6 start2021 v1bc

 1. Start stage bij Feadship

Veelgestelde vragen

Je studeert aan een erkend opleidingsinstituut op zowel mbo-, hbo- of universitair niveau. De meeste voorkomende mogelijkheden zijn voor de volgende opleidingen:
 • Maritieme Techniek/ Naval Architecture
 • Hout- en Meubileringscollege (HMC)
 • Werktuigbouwkunde/ Technicus Engineering
 • Scheepvaart- en Transport College (STC)
 • Industrieel Product Ontwikkelen (IPO)
 • Elektrotechniek
 • Technische) Bedrijfskunde
 • Bedrijfseconomie
 • Personeel en Organisatie
De meest voorkomende stageplekken hebben we op de productie-afdelingen, de afdeling Engineering, Projectmanagement of de diverse stafafdelingen. Staat jouw opleiding of gewenste afdeling hier niet bij? Informeer dan gerust bij de contactpersoon behorend bij de stage-vacature van je voorkeur.
Bij alle Feadship-bedrijven bieden we je de kans om een kijkje in de keuken te nemen. De locaties vind je hieronder.
Afhankelijk van jouw opleidingsniveau hanteren wij een marktconforme vergoeding. De contactpersoon behorend bij de stage-vacature van je voorkeur, kan je hier meer informatie over geven.
Openstaande stageplekken vind je op deze website en bieden wij het gehele jaar aan. Staat jouw gewenste stageplek niet open, dan kan je altijd open solliciteren bij de locatie van jouw voorkeur.
Een stage is belangrijk om een goed beeld te krijgen van een bepaald beroep en aan te voelen hoe het is om te werken. Een stage geeft je dan ook de mogelijkheid om een volgende stap in de goede richting te bepalen. Ben je enthousiast over het werken bij Feadship? Schroom dan niet om dit te bespreken! Het komt regelmatig voor dat stagiaires na afronding van hun stage, of na hun afstuderen een vervolg carrière starten bij Feadship. Meer informatie hierover vind je bij op trainees en starters.