2020 werd een bijzonder jaar. En niet alleen vanwege corona. Feadship beleefde een aantal uitzonderlijke momenten, waar we hartstikke trots op zijn. We zaten niet stil! Zo leverden we vier fantastische Feadships op, zorgden we voor meesterlijke refits en wonnen we de felst begeerde brancheprijzen.

Feadships onderscheiden zich door hun unieke karakter. Op de 15e editie van de World Superyacht Awards in november vielen drie van onze jachten in de prijzen. De vier Feadships die in 2020 het ruime sop kozen, zijn net zulke toppers!

Moonrise

Neem de 99,95 meter lange Moonrise. Elegant-stoer met een prominente verticale boeg en een fraaie binnenruimte. Het jacht heeft maar liefst acht passagiershutten. Moonrise is uitzonderlijk stil; het jacht overtreft zelfs onze eigen, strenge geluids- en trillingsnormen.

Arrow

“Ik wil schoonheid creëren,” droomde de eigenaar van Arrow. “Elegant en vrouwelijk, en tegelijk sportief.” Een opdracht waar we maar al te graag mee aan de slag gingen. Met haar gestroomlijnde, lage profiel doet zij haar naam eer aan. Ze straalt snelheid uit, zelfs als zij voor anker ligt.

Podium

Haar plaats in de Feadship-vloot dubbel en dwars waardig is de 72,85 meter lange Podium. Een opvallende verschijning met haar donkerblauwe romp, witte bovenbouw en een naar buiten doorlopende lijn van glas. Podium kan met haar hoge motorcapaciteit lange periodes op zee blijven. Toch even naar de wal? Stap maar in op het helikopterplatform! Dit is geïntegreerd in het voordek.

Project 706

Binnenkort dragen we Project 706 ( 50 meter) over aan de eigenaar en crew. 2021 begint daarmee goed. Dit jacht heeft een niet geringe topsnelheid van zo’n 28 knopen. De strenge gewichtseisen tijdens de bouw maken dit mede mogelijk. Deze volledig aluminium schoonheid werd al tijdens haar proefvaarten gespot en geroemd om haar ontwerp en engineering.

Refit & Services

Ook in 2020 onderhield en verfraaide Feadship Refit & Services met veel vakmanschap varende Feadships. Als dat mogelijk en gewenst was, deden we dat ‘op locatie’. Andere jachten kwamen voor hun refit ‘thuis’ op onze werven in Nederland.

We kunnen dóór!

Onze klanten kiezen van oudsher voor de kwaliteit en exclusiviteit van onze pure custom creation werkwijze. In 2020 deden ze dat opnieuw; we haalden een aantal prachtige, nieuwe opdrachten binnen. In 2021 en daarna kunnen we dóór!

Blijf hier aangesloten voor onze online evenementen.

Meer nieuws