Op 8 juni 2022 vindt de 47e editie van de Ringvaart Regatta plaats. De Ringvaart Regatta, is een competitieroeiwedstrijd welke met een lengte van 100 kilometer bekend staat als de langste onafgebroken roeimarathon ter wereld.

De Ringvaart Regatta wordt georganiseerd door vrijwilligers van Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga. De wedstrijd start bij de Algemene Leidse Studenten Roeivereniging in Leiden en finisht op Lijm & Cultuur in Delft. Extra bijzonder dit jaar, is de Feadship stop in Lisse. Deelnemers en supporters krijgen de mogelijkheid hier even te pauzeren, iets drinken/eten en natuurlijk kennis te kunnen maken met de Feadship organisatie en diverse medewerkers in onze eigen stand. Als kers op de taart is zelfs de roeiroute aangepast zodat de deelnemers langs Royal Van Lent Shipyard roeien voor nog meer exposure voor Feadship.

De wedstrijd bestaat sinds 1976 en er doen ieder jaar ongeveer 800 binnen- en buitenlandse roeiers mee. Naast de deelnemers verwachten we veel “kijkers” en supporters die meefietsen langs de route. Dit zijn er jaarlijks tussen de 2500-5000.

Voor de route en meer informatie ga je naar: https://ringvaartregatta.nl/index.php/regatta/route/

Meer nieuws