Als je (bijna) klaar bent met je vmbo-opleiding, kun je de keuze maken voor een vervolgopleiding. Ben jij geïnteresseerd in (maritieme) techniek en jachtbouw? Opleidingen als Constructiewerker en bijvoorbeeld Scheepsbouwer sluiten perfect aan om te werken & te leren bij Feadship. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden.

Over Feadship
Feadship is wereldwijd de belangrijkste ontwerper en bouwer van superjachten. Elke jacht is uniek en wordt naar de specifieke wensen van de eigenaar ontworpen én gebouwd.

Feadship - Leren en werken na je vmbo
Na je vmbo kun je bij ons starten als bbl-leerling. Als bbl-leerling werk en leer je in totaal vijf dagen per week: vier dagen werk je op de werf en één dag in de week volg je de theorieopleiding in ons bedrijfsopleidingscentrum (boc) op de werf. Daarnaast ontvang je ook nog eens salaris. De bedrijven en de boc’s zijn gevestigd op diverse locaties in Nederland. Wij bieden je een mooie kans om je te ontwikkelen tot vakman bij de mooiste werven van de wereld!

Hieronder vind je een overzicht van verschillende vacatures voor werken & leren bij Feadship op verschillende locaties. Schrijf je zo snel mogelijk in!

Koninklijke De Vries Scheepsbouw - Aalsmeer & Makkum

Royal van Lent Shipyard - Kaag

Akerboom Yacht Equipment - Leiden

Meer nieuws