Ieder jaar gooit Feadship hoge ogen op de Monaco Yacht Show (MYS), waar de meest luxe superjachten uit de hele wereld bij elkaar komen. Dit keer schitterde niet alleen de SYZYGY 818, een 77,25 meter lang pronkstuk van Feadship, in de haven van Monaco. Ook het speciaal voor het 70-jarige jubileum van de superjachtbouwer gemaakte kunstwerk‘The Jewels in the Crown’ mocht op veel bewonderende blikken rekenen. En natuurlijk ontbrak de traditiegetrouwe feestelijke Feadship Captains & Crew Party ook dit keer niet.

Uniek kunstwerk: 'The Jewels in the Crown'

Ter ere van het 70-jarig bestaan liet Feadship een uniek ‘one-of’ kunstwerk maken dat het pure vakmanschap van de superjachtbouwer illustreert: ‘The Jewels in the Crown’. Hiervoor werden ruim driehonderd individueel geperste stukjes glas met de hand gezeefdrukt. In het ontwerp zijn de profielen van verschillende Feadships verbeeld. Het sprankelende kunstwerk kreeg op de superjachtsbootshow veel bewonderende blikken van het publiek. Bekijk hier de making-of van dit unieke kunstwerk.

Feestelijke Captains & Crew party

Traditiegetrouw opent Feadship de Monaco Boat Show met haar Captains & Crew party. Ieder jaar weer een hoogtepunt voor de genodigde gasten. Een ideaal moment om ervaringen uit te wisselen, gelijkgestemden te ontmoeten en te genieten van een feestelijke avond die in het teken stond van ‘Cabaret’. Dat het een zeer geslaagde avond was, blijkt wel uit deze beelden.

Please accept marketing cookies to watch this video.

Absolute blikvanger: SYZYGY 818

Waar het op de boatshow natuurlijk allemaal om draait zijn de superjachten. Ieder jaar weer liggen er een aantal Feadships afgemeerd in de haven van Monaco. Absolute blikvanger was de SYZYGY 818, die voor een zeer beperkt aantal genodigden, waaronder enkele potentiële klanten, te bezoeken was. Dit 77,25 meter lange meesterwerk was niet alleen te aanschouwen vanaf de kade, maar was ook als model te zien in de showroom van Feadship op de kade.

Naast de SYZYGY 818, werden er meer Feadships gespot, zoals Moon Sand, Blue Moon, Madame GU en de Lady Britt. Ben je benieuwd naar alle Feadships die ooit gebouwd zijn of denk je er zelf één gespot te hebben? Download dan nu onze nieuwe app Feadship Fleet Spotter’s Guide in de App store of Google Play.

Dit waren slechts een aantal hoogtepunten van onze deelname aan de Monaco Yacht Show. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de aankomende superjacht bootshows? Volg ons dan op social media (Facebook, Instagramen/ of LinkedIn). De eerstvolgende op de agenda is de Fort Lauderdale Yacht Show die plaatsvindt op 30 oktober.

Meer nieuws