Donderdag 23 mei was Feadship aanwezig op het Navingo Career Event. Dit is het grootste carrière- en netwerkevent binnen Europa waar studenten, starters en professionals in contact komen met toonaangevende bedrijven uit de maritieme -, offshore -en energiesector. Onze Recruiters / HR-adviseurs hebben vele enthousiaste bezoekers gesproken over carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden bij Feadship. Onder andere spraken wij met Lennart Treur en Klaas Kan. Waarom bezoeken zij dit event en de stand van Feadship?

Onze recruiter Bas Raanhuis van De Voogt Naval Architects sprak met Klaas Kan. Klaas is 24 jaar oud en heeft hbo Werktuigbouwkunde gestudeerd op de Hanze Hogeschool in Den Bosch. Momenteel studeert hij Maritieme Techniek aan de TU Delft. Klaas: "Ik ben me vandaag aan het oriënteren welke verschillende bedrijven er zijn voor het schrijven van een thesis en mogelijke baan in de toekomst." Feadship is voor hem een bekende organisatie. Klaas: "Omdat Feadship een overkoepelende organisatie van verschillende bedrijven. Dit is een leuk aspect omdat je ontzettend veel mogelijkheden hebt met verschillende disciplines. Dat maakt het aantrekkelijk om me te verdiepen in de Feadship-organisatie."

Eerder heeft Klaas stage gelopen in de zeiljachtbouw en een industriëel scheepsbouwbedrijf. "Dit sprak mij erg aan en Feadship lijkt mij ook een leuk bedrijf om misschien wel mijn thesis te schrijven", vertelde Klaas.

Monique Nelissen, recruiter De Vries Groep, raakte in gesprek met Lennart Treur. Ook Lennart is - net als Klaas - 24 jaar oud en heeft hbo Werktuigbouwkunde gestudeerd. Hij vond de Maritieme sector erg interessant, waardoor hij vervolgens de pre-master Maritieme Techniek heeft gedaan. Momenteel zit hij in zijn eerste jaar van de Master Maritieme Techniek. Lennart: "Ik ben hier vandaag om te kijken welke bedrijven passen bij de opdrachten die ik moet uitvoeren vanuit mijn studie. Ik was al bekend met Feadship en ik denk dat deze organisatie vele mogelijkheden biedt om onderzoek te doen." Het design-proces en Resourch & Development spreekt hem voornamelijk aan in een organisatie waar luxe custom bult jachten gebouwd worden.

Feadship staat elke op verschillende beurzen en events. Wil jij één van onze collega's persoonlijk spreken over een baan, stage of traineeship bij Feadship? Houd de events in de gaten en kom langs voor een gesprek.

Meer nieuws