Feadship - Koninklijke De Vries Scheepsbouw is een familiebedrijf. Om deze redenen werden kinderen van onze medewerkers tussen de 9 - 12 jaar uitgenodigd voor een speciaal event... De Superjachtdag. Samen met hun ouders mochten ze afgelopen zaterdag deelnemen aan een Superjachttour, een eigen jacht bouwen en werden ze getrakteerd op een unieke lunch.

Maar liefst 55 enthousiaste kinderen van onze medewerkers waren aanwezig bij De Superjachtdag. Op de werf in Aalsmeer werden de kinderen verwelkomd door onze jachtbouwers Fedde & Femke

In groepjes mochten kinderen met hun ouders meedoen aan De Superjachttour. Langs verschillende afdelingen over de werf werd er kort iets over de afdeling verteld. Vervolgens werd er een demonstratie gegeven door onze vakmensen en een meerkeuzevraag gesteld. Hadden ze de vraag goed? Dan kregen ze een onderdeel van hun eigen Superjacht!

Na alle onderdelen verzameld te hebben werden deze geschuurd, geverfd en afgebouwd tot een Feadship-jacht. Ook mochten de kinderen hun eigen lunch maken. En niet zomaar een lunch! Ze mochten tosti's bouwen met niet de meest voor de hand liggende ingrediënten. Snickers, aardbeien, marshmallows, banaan... Naast de tosti's konden de kinderen hun eigen pannenkoeken maken in alle kleuren van de regenboog. En hoe dat eruit zag?

Door de schitterende zelfgebouwde jachten werden alle kinderen bekroond met de titel Jachtbouwer. Zijn dit onze Jachtbouwers van de toekomst?

Please accept marketing cookies to watch this video.

Het was een fantastische en indrukwekkende dag voor de kinderen om te zien waar hun ouders werken en om in de huid te kruipen van een echte Jachtbouwer.

Meer nieuws