Niks zo belangrijk als een goede sfeer op de werkvloer en fijne collega’s. Om je een indruk te geven hoe dat er bij Feadship uitziet, hier een impressie van de afgelopen maanden.

Weg corona-coup

Zodra de kappers weer open mochten (februari) kwam de mobiele Barbershop langs op de Feadship-werf in Makkum. Collega’s met corona-coup konden zich er gratis laten knippen.

Handenwarmertje

Het was steenkoud op 12 februari. Tijdens de koffiepauze was er op de werf in Aalsmeer warme chocolade met wat lekkers voor iedereen.

Hoera! Een nieuwe opdracht

Gebak in de kantine? Tien tegen één dat we een nieuwe opdracht hebben binnengehaald. Tijdens de koffiepauze word je bijgepraat over type jacht en specificaties.

Digitale bingo

Maart en volop coronatijd. We misten de bingo, maar zaten niet bij de pakken neer. Dan maar digitaal. Het werd best gezellig (maar de deelnemers waren het erover eens: straks weer met een biertje bij elkaar).

Jubilarissen

De tijd vliegt! Sommige collega’s bevalt het zó goed bij Feadship dat ze er veertig (of meer!) dienstjaren op hebben zitten. Op de werf in Kaag parkeer je dan voortaan je auto op je "eigen" plek.

Paashaas

Ho, wie zit er in dat hazenpak? De paashaas kwam in april op diverse locaties langs met wat lekkers.

Welverdiend frietje

Keihard waren ze aan het werk: de WTB-afdeling, Projectmanagement en de collega’s van NMC en verschillende onderaannemers. Project 821 had een deadline; iedereen stelde zich flexibel op. De sfeer wás al goed en werd nog beter: de WTB-ers lieten een frietkar komen op de NMC-werf in Nieuw Lekkerland. Want het was top om daar aan het werk te mogen, en iedereen verdiende gewoon een lekker patatje. Gezien de rij voor de frietkar: geen mens die het daar niet mee eens was.

Meer nieuws