In de loop van 2019 wordt een tweede dokhal in gebruik genomen. De nieuwe hal aan Strânwei 6 in Makkum betekent extra productiecapaciteit en een groei van het aantal medewerkers met 25%. We zijn dus op zoek naar nieuwe collega’s!

Feadship vakmanschap
Werken bij Feadship betekent dat je als teamspeler je vakmanschap kunt inzetten op één van de mooiste producten die er gemaakt worden. Met trots bouwen de beste vakmensen uit verschillende disciplines de beste motorjachten ter wereld. Elke Feadship is uniek en kan niet bestaan zonder jouw bijdrage. Er zit dus altijd een stukje van jezelf in. Dat geeft een gevoel van trots. En ook een gevoel van verantwoordelijkheid. Want om absolute topkwaliteit te kunnen garanderen, moet je beschikken over enorme toewijding, doorzettingsvermogen en de capaciteiten om samen te werken.

Koninklijke De Vries Scheepsbouw Makkum
De Vries Scheepsbouw Makkum werd in 2005 opgericht als tweede afbouwwerf van De Vries Groep en levert voor een selecte internationale klantenkring exclusieve droomjachten onder de merknaam Feadship. Custom-built tot in perfectie. Daarnaast voeren de vakmensen in Makkum refits uit van Feadship jachten.

De modern uitgeruste afbouwwerf is op een gunstige plek gelegen aan het IJsselmeer. De meer dan 300 collega’s leggen zich dagelijks vol passie toe op het leveren van het hoogst haalbare kwaliteitsniveau. Het bouwen van luxe motorjachten en het uitvoeren van refits voor individuele opdrachtgevers vereist creativiteit en flexibiliteit en doet een beroep op bijzonder vakmanschap om de meest uiteenlopende wensen van klanten te realiseren.

Vacatures
Op verschillende afdelingen hebben we openstaande vacatures. Wij zoeken Pijpfitters, Lassers en Meubelmakers, maar ook op het gebied van Engineering en Projectmanagement zoeken we nieuwe collega’s.

Jachtschilderen
Jachtschilderen is een precisiewerk. Het kost veel tijd om goed werk af te leveren. En daarom nemen we er ook de tijd voor. Want één ding staat bij Feadship voorop; het moet perfect zijn.

Metaalbewerking
Als metaalbewerker ben je verantwoordelijk voor de gehele constructie, inclusief het plaatsen, van alle metaalwerk. Naast dat dit een precisiewerk is en dat je tekeningen moet kunnen lezen, komt het ook aan op teamwerk.

Montage
Als medewerker van onze afdeling Montage houd jij je bezig met alle WTB gerelateerde onderdelen aan boord van onze jachten. Je werkt met hoogwaardige materialen zoals o.a. RVS, cunifer en koper.

RVS
Als Bankwerker op de afdeling RVS heb je een afwisselende en uitdagende baan. De afdeling is verantwoordelijk voor alle RVS-delen aan boord van de jachten. Het team construeert, last en polijst alle RVS-delen aan boord van de jachten. Dit loopt uiteen van het maken van trappen en relingen tot aan de vlaggenmasten en verhaalogen.

Houtbewerking
Elke bouwfase is een project op zich. Je werkt met architecten over de hele wereld die op hun beurt weer werken met allerlei materialen en kunstenaars. Dat maakt elk project uniek. Zo is het elk keer weer een voorrecht om het werk aan de klant te laten zien. En je leert elke dag opnieuw.

Contact
Wil jij meer informatie over een van de vacatures? Neem dan contact op met:
Marlou van der Meulen | Adviseur Personeel & Organisatie
m.vandermeulen@devriesmakkum.nl | 06-12951056

Voor alle vacatures kijk je op: vacatures De Vries Scheepsbouw Makkum
Volg hier de bouw van onze tweede dokhal op voet.

Meer nieuws