Vandaag, 8 maart én International Women's Day 2021, lanceert Feadship, een serie online artikelen waarin we onze eigen Heroes presenteren. Geïnspireerd en gemotiveerd door het International Women’s Day campagne thema 2021: Let’s all choose to challenge, zetten wij collega’s in de spotlight die elke dag de uitdaging aangaan om het beste uit zichzelf te halen.

Feadship Heroes zijn stuk voor stuk uniek en bijzonder in hun vak omdat ze zich onderscheiden binnen hun eigen specialisme met hun kennis en kwaliteit. In het kader van International Women’s Day zetten wij graag onze vrouwelijke Heroes in de schijnwerpers.

Lees over hun prestaties, werk en carrière in interviews, artikelen en testimonials in onze online campagne “Women in Tech”. Welke keuzes hebben zij gemaakt en wat willen ze nog bereiken? Waar zijn ze ontzettend trots op en hoe zijn zij bij Feadship terecht gekomen? Ook vertellen onze Heroes over samenwerken, hun ontwikkeling - en plezier in hun werk bij Feadship.

Social Media

Benieuwd naar onze Feadship Heroes? Volg ons de komende weken op Facebook, Instagram en Werkenbijfeadship.nl. Daar kom je meerdere keren per week nieuwe Heroes tegen. We hopen dat zij op hun beurt jóu inspireren!

Volg ons

Wil je op de hoogte blijven en meer inspirerende verhalen lezen van onze Feadship Heroes? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle actuele informatie over werken bij Feadship. Verdiep je in de innovatieve technische ontwikkelingen op de werf en aan onze superjachten en lees hoe onze Feadship Heroes deze ontwikkelingen hebben mogelijk gemaakt en ervaren.

Wil je als eerste op de hoogte blijven volg ons dan ook via onze Socials en hou de #womenintech in de gaten op:

Facebook en Instagram.

Inschrijven nieuwsbrief

Ik wil graag de Pilot ontvangen

Ons luxe jaarlijkse Feadship magazine wordt normaal gesproken gereserveerd voor eigenaren en verspreid op onze bootshows en klantevents. Omdat we dit jaar op veel events en beurzen niet fysiek aanwezig kunnen zijn, hebben we een mooie oplage aan exemplaren beschikbaar kunnen stellen voor studenten om zo toch een goed beeld te kunnen schetsen van onze organisatie. Schrijf je snel in want wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Indien je de Pilot wilt ontvangen, dan graag hier je adres invoeren

Meer nieuws