Bij Feadship beginnen we elk project met een blanco pagina. Letterlijk. Zo ontwerpen en bouwen we onze unieke, custom superjachten. Op elke jacht zijn we enorm trots. En zo mooi als het is, willen we het ook houden. De afdeling Refit & Services staat crews wereldwijd bij met Feadship- kennis en -kunde.

Zeg nou zelf: wie heeft er meer verstand van Feadships dan Feadship? Daarom komt de klant graag bij Feadship Refit & Services terug voor het best mogelijke onderhoud. Op onze werf in Amsterdam liggen op dit moment drie prachtige superjachten. Ieder met een eigen wensenlijstje. Daarnaast zijn we ook in het buitenland actief. Hieronder lees je er meer over.

Refit & Services: gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en renoveren van superjachten.

Klein, maar grondig onderhoud

Op dit moment liggen Lady S en Pi voor service en onderhoud in Amsterdam. Lady S is met haar 93 meter een van onze grootste Feadships ooit gebouwd. Pi meet ruim 77 meter. We vervangen kleine onderdelen en inspecteren de jachten grondig, van kiel tot mast. Alles in orde? Pas dan laten we ze weer met gerust hart gaan.

Refit van een superjacht

Ook Callisto ligt op onze werf in Amsterdam voor een refit. Dit luxe motorjacht van ruim 65 meter is gebouwd in 2006. Voor we aan de slag kunnen met een refit stellen we eerst in overleg een offerte en planning op; diverse Feadship-afdelingen denken daarbij mee. Daarna begint het werk. Samen met de productieafdelingen en onze partners realiseren we alle wensen van de klant. Zo updaten we samen met Van Der Loo het interieur en voorziet Akerboom Yacht Equipment alle deuren en luiken weer van goed werkende mechanismen. Onze productieafdelingen bouwen alles in met veel aandacht en kunde en zorgen voor een perfecte afwerking. Callisto ligt nog even buiten voor groot onderhoud. Eind december 2020 verplaatsen we dit mooie jacht naar binnen. Daar gaat onze afdeling jachtschilderen aan de slag. Als Callisto in april dan weer naar buiten komt, is zij als nieuw.

Wereldwijd: ‘At your service’

Soms is het handiger om naar een Feadship op locatie toe te reizen, dan andersom. Regelmatig vertrekt een team van Feadship Refit & Services, samen met een aantal collega-specialisten, naar het buitenland om daar kleinere projecten uit te voeren. In dit projectteam heeft een collega van Feadship Refit & Services vaak de rol van projectleider. Het team voert onderhoud uit in bijvoorbeeld Genua, Barcelona of Monaco. De crew ziet hen graag komen! Ook zet de varende Feadship-vloot onze afdeling vaak in als leverancier van onderdelen. Dat voelt voor hen vertrouwd en betrouwbaar. Zodra de klant belt, vindt Feadship Refit & Services een goede en snelle oplossing. Het betreffende onderdeel: het is zó op locatie.

Benieuwd naar onze Refit & Service afdeling? Bekijk dan ook onze video

Please accept marketing cookies to watch this video.

Meer nieuws