Over De Voogt Naval Architects

De Voogt Naval Architects is het architectenbureau dat design, engineering en de research & development van unieke, custom-built superjachten voor Feadship verzorgt. In ons kantoor in Hoofddorp werken circa 175 professionals in verschillende disciplines.

Samenwerking en kennisdeling

De Voogt is een specialistische organisatie die volop in beweging is en fungeert als het kenniscentrum voor de Feadship-organisaties. Daarom verkennen wij dagelijks nieuwe manieren van samenwerken en kennisdeling, waarbij we continu streven naar een buitengewone kwaliteit van ons product.

Specialismen

Het ontwerp- en engineeringsproces valt niet in afgemeten vakjes in te delen. De kennis en expertise van onze medewerkers en onze teams reiken altijd verder dan nodig. Onze diensten integreren de kennis en ervaring van de verschillende afdelingen, die nodig zijn om deze unieke en complexe projecten uit te voeren. Onze specialismen zijn:

  • Design: creëert de meest uiteenlopende individuele ontwerpvoorstellen.
  • Naval Architecture: onderzoekt technische zaken om omschreven eisen in bestek te voldoen m.b.t. vorm, prestaties en regelgeving.
  • Structural: ontwikkelt en berekent de bouw van het volledige casco.
  • Mechanical: ontwerpt alle installaties en technische ruimtes aan boord.
  • Interior: behandelt de binnenzijde van het jacht tot in detail en maakt een technische vertaling van de interieur-wensen.
  • Exterior: werkt het design en aangezicht van de unieke jachten uit tot in detail.

  Alle expertise

  Een team van projectleiders zorgt voor het management van alle lopende projecten. Daarnaast heeft De Voogt een afdeling Research & Development. Kortom, wij hebben alle expertise in huis om het totale ontwerp- en engineeringsproces van a tot z, en verder, uit te voeren.

  Vacatures bij De Voogt Naval Architects

  Alle vacatures

  Verfijn zoekresultaat

  Job alert