Over Akerboom Yacht Equipment

Akerboom Yacht Equipment (AYE) in Leiden ontwerpt, bouwt en installeert innovatieve, hightech yacht equipment en schroefasinstallaties voor luxe jachten.

Opgericht in 1870 en sinds 1986 onderdeel van Koninklijke De Vries Groep, heeft AYE een lange geschiedenis in de scheepsbouw van vrachtschepen tot jachten. Met al deze ervaring kunnen ze zich dé specialist op gebied van Yacht Equipment noemen en zijn daarmee een toegewijd partner van met name de werven van Groep Koninklijke De Vries Scheepsbouw en Royal Van Lent Shipyard.

Yacht Equipment toegelicht

Voor en mét deze gerenommeerde jachtbouwers ontwerpt en bouwt AYE luiken, deuren, kranen, platforms, gangways en boarding ladders. De installateurs van AYE dragen er zorg voor dat elk item prachtig wordt geïntegreerd in de huid of het dek van het jacht.

Bij AYE werken getrainde vakmensen met de modernste 3D engineering. Dat doen ze in een geavanceerde productieomgeving; in Leiden en in havens over de hele wereld. Akerboom yacht services werkt op locatie aan refits, inspecties en reparaties aan luxe jachten.

Vakmanschap en kwaliteit

Akerboom Yacht Equipment levert kwaliteit en vakmanschap in een aantal disciplines: 3D-engineering, productie aluminium en lasverspaning, aluminium pre-fabrication composites assembly en pre-outfitting en installatie aan boord. Ook in het veld van service & refits.

Vacatures bij Akerboom Yacht Equipment

Alle vacatures

Verfijn zoekresultaat

Job alert