Over De Klerk Binnenbouw

Getalenteerde meubelmakers vervaardigen met veel aandacht het fraaie interieur van menig Feadship. De Klerk Binnenbouw is gespecialiseerd in de engineering, productie en installatie van jachtinterieurs.

Toonaangevend in jachtinterieurs

Wat in 1873 begon als een bescheiden winkel in gevlochten matten, groeide uit tot een toonaangevende naam in interieurdesign en -uitvoering. Vroeg in de 20e eeuw, tijdens de hoogtijdagen van de art deco, was De Klerk in Nederland bekend als het grootste interieur- en meubelwarenhuis. Daarna ontwikkelde het familiebedrijf zich verder om zich te richten op interieurs voor luxe jachten.

In 1978 verzorgde De Klerk Binnenbouw (DKB) het eerste complete interieur voor een Feadship. Sindsdien levert DKB op basis van uitzonderlijk vakmanschap het ene meesterwerk na het andere af. Bovendien zorgt slimme engineering ervoor dat de essentiële technologie in het jacht altijd makkelijk bereikbaar blijft.

Sinds 2015 maakt De Klerk Binnenbouw deel uit van Groep Koninklijke De Vries Scheepsbouw.

Creatief en vernieuwend

Bij De Klerk Binnenbouw haal je als vakspecialist je hart op. Hier kun je terecht met je uitzonderlijke vakmanschap, creativiteit en vernieuwende ideeën. Je vindt er deze disciplines: engineering, houtbewerking/ jachtinterieurbouw, jachtschilderen, ondersteunende/ stafafdelingen, projectmanagement.

Vacatures bij De Klerk Binnenbouw

Alle vacatures

Verfijn zoekresultaat

Job alert