Ruimte voor grote jongens

Het jongere broertje van de werf aan de Kagerplassen is de Royal Van Lent Shipyard locatie Amsterdam. Gelegen in het westelijk havengebied biedt deze enorme, ultramoderne dokhal ruimte aan jachten tot 160 meter. Een respectabele omvang, die alles te maken heeft met de wens om tegemoet te kunnen komen aan de vraag van de klant. De Amsterdamse werf werd geopend in 2019.

Refit: het jacht komt even ‘thuis’

Naast nieuwbouw, wordt er in Amsterdam ook gewerkt aan refits; het verbeteren en moderniseren van jachten uit de varende vloot. De eigenaar hecht aan Feadship-kwaliteit, en brengt daarom zijn jacht voor een refit naar onze werf. Niet zelden nemen de vakmensen die het jacht nieuw gebouwd hebben ook de refit voor hun rekening; een werkwijze die de klant enorm kan waarderen.

Ervaring naast nieuwe kennis en kunde

Als onderdeel van Van Lent kenmerkt de werf in het Amsterdamse westelijk havengebied zich door twee zaken: de variëteit in disciplines die op één locatie naast en met elkaar samenwerken. En de mix van rijke ervaring met nieuwe kennis en kunde. Net als op Kaag is elke relevant vakmanschap vertegenwoordigd. Van schilder tot engineer: ieder heeft er zijn eigen, modern geoutilleerde werkplaats cq kantoor.

Op de werf werken zo’n 450 uitstekende vakmensen. De kern van de bouwers bestaat uit een groep medewerkers in vaste dienst. Co-makers met nichekennis en een selecte groep uitzendkrachten zorgen op gezette momenten voor gewaardeerde versterking.

Vacatures bij Royal Van Lent Amsterdam

Alle vacatures

Verfijn zoekresultaat

Job alert