Rijke geschiedenis

Fraai, maar vooral gunstig gelegen aan de Kagerplassen ligt de oudste werf van Royal Van Lent. Sinds 1849 wordt hier geschiedenis geschreven. In de afgelopen tachtig jaar bekwaamde de werf zich in jachtbouw in staal en aluminium. Tegenwoordig houdt de werf wereldnaam hoog als bouwer van luxe motorjachten. Jaarlijks worden er gemiddeld twee jachten opgeleverd, tussen de 70 en 100 meter.

Een wereldnaam verdien je door de jaren, en dat doet Van Lent; door klanten steeds te verrassen met unieke schoonheid, modern comfort en slimme innovatie. Custom build, dus geheel volgens de wensen van de klant.

Alles op één werf

De werf op Kaag kenmerkt zich door de veelheid van disciplines die op één locatie naast en met elkaar samenwerken. Van timmerman tot pijpfitter, van werkvoorbereider tot engineer: elke relevant vakmanschap is vertegenwoordigd. De kern van de bouwers bestaat uit een groep vakmensen in vaste dienst. Co-makers met nichekennis en uitzendkrachten zorgen op gezette momenten voor gewaardeerde versterking. Elke discipline heeft zijn eigen, modern geoutilleerde werkplaats cq kantoor.

Ervaring naast nieuwe kennis en kunde

De pakweg 300 vakmensen op Kaag barsten van de ervaring. Die geven ze door aan de jonge garde, die op zijn beurt nieuwe kennis en kunde inbrengt. Die is net zo welkom. Uit de mix ontstaan inzichten en ideeën die niet zelden inspireren tot een verbeterde werkwijze of een vernieuwing in de bouw. En dát maakt het werk voor vakmensen vaak extra leuk.

Vacatures bij Royal Van Lent Kaag

Alle vacatures

Verfijn zoekresultaat

Job alert