Feadship-bedrijven

De Feadship-bedrijven zijn stuk voor stuk werkgevers die hun werknemers vooropstellen. Want alleen dan slagen wij erin om met mensen te werken die hun vak als geen ander verstaan.

Om ook in de toekomst absolute topkwaliteit te kunnen garanderen, bieden wij onze medewerkers alles wat nodig is om het hoogst haalbare te bereiken. Van de nieuwste technieken en materialen, tot intensieve interne opleidingen door de beste vakmensen.

Cultuur

De werkcultuur binnen Feadship bestaat uit een combinatie van ambitie en toewijding. Daarbij staan een dynamische teamspirit en een ambachtelijk karakter centraal. Een natuurlijke collegialiteit zorgt voor een fijne werksfeer waarin iedereen elkaar scherp houdt.

Zo werken we in samengestelde teams en met innovatieve samenwerkingsvormen, zoals concurrent design. Dit is een vorm van samenwerking waarbij processen vaak parallel lopen.

Elk onderdeel van Feadship heeft een gedegen achtergrond en zijn eigen specifieke vakgebied en specialisten. Als sterk groeiende organisatie spelen we voortdurend in op de laatste ontwikkelingen binnen de bouw van superjachten.

Onze vacatures

Alle vacatures

Verfijn zoekresultaat

Job alert