Alles is mogelijk

Feadship is de beste ontwerper en bouwer van ‘custom-built’ superjachten ter wereld. Dit betekent dat geen jacht hetzelfde is en altijd volledig naar wens van de klant wordt gebouwd. Feadships zijn voorzien van de meest innovatieve technieken op het gebied van voortstuwing en systemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een jacht met een hybride voortstuwing, een Imax-bioscoop of een complete onderwaterkamer.

Vakmanschap

De beste vakmensen zorgen ervoor dat de klantwensen en innovaties gerealiseerd worden. Pijpfitters verzorgen het leidingwerk voor onder andere de brandstof- en olietoevoer, sanitaire voorzieningen en ventilatiesystemen. De Metaalbewerkers richten zich meer op de zichtbare delen van het jacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de RVS-relingen die door middel van technieken als verspanen, buigen en polijsten perfect op maat worden gemaakt voor het exterieur. Vakmensen construeren in de werkplaatsen yacht equipment zoals luiken en deuren, masten en ankers. Aan boord zorgen de montage vakmensen voor een perfecte integratie met het jacht in afbouw. De perfectie van een Feadship wordt doorgevoerd tot in de machinekamer.

“Zelfs de technische ruimte is een eye-catcher”

Opleiding en ontwikkeling

Omdat er vaak heel specifieke kennis nodig is voor de constructiewerkzaamheden in jachtbouw, leiden we de vakkrachten zelf op. Feadship heeft een eigen bedrijfsschool waar je na je middelbare school of als zij-instromer kan starten in een leerwerktraject. Als bbl-leerling word je in de praktijk opgeleid tot vakspecialist binnen jouw vakgebied én ben je gelijk betrokken bij de bouw van de mooiste superjachten ter wereld. Met vier dagen werken en één dag naar school haal je in 3 jaar een erkend MBO diploma en ontvang je tegelijkertijd salaris.

“Werken als pijpfitter betekent meebouwen aan de mooiste superjachten”

Onze vacatures

Alle vacatures

Verfijn zoekresultaat

Job alert