Meubelmakers, houtbewerkers en interieurbouwers opgelet!

Wil jij meebouwen aan de ultraluxe interieurs van onze superjachten? Bekijk dan direct onze vacatures binnen het specialisme Houtbewerking.

Elk Feadship-interieur vertelt zijn eigen, unieke verhaal van schoonheid en luxe. Logisch, want het weerspiegelt de wensen en stijl van die ene klant. Feadship-interieurs hebben ook iets met elkaar gemeen: ze zijn allemaal met volle aandacht en passie gebouwd, namelijk door onze eigen vakmensen. Onze Feadship Heroes.

Solliciteer nu

Locaties: Elk Feadship-bedrijf zijn eigen specialisme

Bij het bouwproces van het superjacht is een aantal Feadship-bedrijven betrokken. Elk bedrijf staat voor een specialisme en brengt zijn eigen vakmanschap en kennis in. Houtbewerking is zo’n specialisme. De vakmensen vind je in de meubelfabrieken en op de werven.

Meubelmakerijen

In de werkplaatsen van de Feadship-meubelmakerijen bouwen houtbewerkers met aandacht het fraaie interieur van de superjachten. Meestal werken zij aan de meubels voor de eigenaars- en gastenverblijven.

Scheepswerven

In de werkplaatsen van de werven bouwen houtbewerkers maatwerk meubels voor de crewruimtes en soms ook voor de gastenverblijven. Alle meubels worden door de scheepsinterieurbouwers en timmerlieden ingebouwd in het jacht. Per afbouwwerf worden jaarlijks vier a vijf jachten opgeleverd.

Vacatures in houtbewerking

Alle vacatures

Verfijn zoekresultaat

Job alert