Geen afdeling kan ontbreken

Samen bouwen wij superjachten, de mooiste ter wereld. Met vakmanschap, innovatieve ontwikkelingen, solide engineering, het mooiste design en de kwalitatief ijzersterke productie op de werven en in onze meubelfabrieken, werken onze collega's dagelijks aan grensverleggende projecten.

Facility

Geen van deze projecten zouden uitgevoerd kunnen worden zonder de bijdrage van onze stafafdelingen. Zo worden veel van de werkzaamheden digitaal uitgevoerd en kan dit logischerwijs niet plaatsvinden zonder onze IT-systemen en infrastructuur. Facility is de draaiende motor die het werken op onze locaties mogelijk maakt en samen met HSE zorgdragen voor een veilige- en verantwoorde werkomgeving.

Sfeer op de werkvloer

Voor de juiste financiële begeleiding van alle projecten is onze finance afdeling onmisbaar en samen met afdeling HR wordt er gekeken naar beste werkomstandigheden, teamindelingen en natuurlijk de sfeer op de werkvloer om de bouw van het jacht zo soepel mogelijk te laten verlopen. Geen afdeling kan ontbreken tijdens het bouwproces en zo draagt iedereen bij aan de bouw van onze prachtige superjachten.

Onze vacatures

Alle vacatures

Verfijn zoekresultaat

Job alert