jouw-ontwikkeling2.jpg

Jouw ontwikkeling

Het uiterste uit jezelf halen

Ontwikkelingsmogelijkheden 

Bij alle Feadship-bedrijven kun je veel bereiken als je bereid bent om in jezelf te investeren. Om je die mogelijkheid te bieden kennen we veel leer- en begeleidingstrajecten en loopbaanpaden. Zo blijven we je stimuleren om het uiterste uit jezelf te halen. Want volgens ons wordt niemand als vakman geboren.

Stages

Een stage is belangrijk om een goed beeld te krijgen van een bepaald beroep en aan te voelen hoe het is om te werken. Een stage geeft je de mogelijkheid om een volgende stap in de goede richting te bepalen. Bij alle Feadship-bedrijven bieden we je de kans om een kijkje in de keuken te nemen en op die manier jou een richting te bieden.

Feadship-starter
Feadship van der loo 4

Starters

Als starter bieden de Feadship-bedrijven je de mogelijkheid om een traineeship te volgen om jouw kennis en vaardigheden binnen de jachtbouw te ontwikkelen en een carrière in de luxe jachtbouw bij Feadship te starten.

Medewerkers / professionals

Bij de Feadship-bedrijven bieden we je de mogelijkheid om te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. We gaan hierbij samen met jou om de tafel om een geschikte route uit te stippelen en te bepalen wat het beste bij jou past.

Feadship-prof-3

Word lid van onze Feadship familie

Wil je meer weten over de laatste ontwikkelingen, over superjachten in aanbouw en wat het werken bij Feadship interessant maakt?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!