feadship-starter

Starters

Technisch talent met ambitie

Starters

Als starter bieden de Feadship-bedrijven je de mogelijkheid om een traineeship te volgen om jouw kennis en vaardigheden binnen de jachtbouw te ontwikkelen en een carrière in de luxe jachtbouw bij Feadship te starten.

Traineeship

Het traineeship programma binnen de Feadship organisatie is erop gericht om jong technisch talent met ambitie kennis te laten maken met de organisatie en te ontwikkelen naar een managementfunctie. Als trainee krijg je in een custom built 2-jaar durend programma een kijkje in de keuken van de Feadship bedrijven De Voogt Naval Architects, Koninklijke De Vries Scheepsbouw en Royal Van Lent Shipyard.

Tijdens jouw traineeship loop je steeds 8 maanden lang mee met een project binnen elk van de drie organisaties van de Feadship groep. Het doel van jouw traineeship is om jouw kennis en vaardigheden binnen de jachtbouw te ontwikkelen en een carrière in de luxe jachtbouw bij Feadship te starten.

Feadship-stage

Word lid van onze Feadship familie

Wil je meer weten over de laatste ontwikkelingen, over superjachten in aanbouw en wat het werken bij Feadship interessant maakt?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!