Over Feadship

Wat maakt werken bij Feadship bijzonder?

Werken bij Feadship is bijzonder. Dit oer-Hollandse bedrijf heeft ‘roots’ die teruggaan tot 1849. Hoe mooi is dat? Feadship bestaat uit een groep nauw samenwerkende bedrijven die tot de absolute wereldtop van de superjachtbouw horen. Want sinds 1949 bouwen Koninklijke De Vries Scheepsbouw en Royal Van Lent Shipyard onder de merknaam Feadship de mooiste custom built superjachten. Feadship is dus de merknaam van onze jachten.
Als je bij ons werkt dan ben je in dienst van één van de Feadship bedrijven. Dat kan een werf zijn, een productiebedrijf of het eigen ontwerp- en engineeringsbureau: De Voogt Naval Architects. Hierdoor hebben we alle specialismen in huis om onze prachtige schepen te bouwen. Van eerste schets tot proefvaart. 
En hier eindigt het niet. Want om te zorgen dat een Feadship een Feadship blijft, hebben we een afdeling Refit & Services. Daar ‘servicen’ we de varende vloot en voeren op verzoek van de eigenaar updates uit – ook hier volledig naar wens en behoefte. Dit kan variëren van een nieuwe laklaag tot een verlenging van een Feadship. Alles is mogelijk.  

Vakmanschap, passie en aandacht voor detail

Bij Feadship werk je in de absolute top van de superjachtbouw. Vakmanschap, passie en heel veel aandacht voor detail leiden tot een prachtig eindproduct. Ieder Feadship is uniek en custom built, exact naar de wensen van de opdrachtgever. Een eindproduct waar er maar één van gebouwd wordt en waar iedereen trots op is. Omdat je met zoveel zorg bouwt aan een Feadship, voelt het een beetje alsof het jouw eigen boot is. Dat maakt werken bij Feadship bijzonder! 

MIS JOUW DROOMBAAN NIET

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures