Projectmanagement

Van wens naar werkelijkheid

Een project bij Feadship is een superjacht in aanbouw. Van ontwerp tot aflevering kan dat wel drie tot vier jaar duren. Projectmanagement is er verantwoordelijk voor dat de bouw van begin tot eind goed verloopt.  

JOUW EXPERTISE OP Z’N PLEK

Waar kun je allemaal werken?

Projectmanagement komt op bijna alle Feadship locaties voor. Variërend van een projectmanager op één van de afbouwwerven tot projectinkoper bij één van onze meubelfabrieken. Kijk daarom op het vacatureoverzicht voor de projectmanagementfunctie die het beste bij je past. 

PROFESSIONEEL WERK

Werken met de beste materialen

Architecten en engineers vertalen klantwensen naar een ontwerp. Onze productieafdelingen en externe partijen bouwen het jacht. Gedurende de bouw sturen projectmanagers op voortgang, efficiëntie, veiligheid, kosten en kwaliteit. Dan doen ze in diverse rollen: als projectdirecteur, bouwcoördinator of als technisch manager op een specifiek vakgebied, zoals werktuigbouwkunde of elektrotechniek.  

VERSCHILLENDE ROLLEN

Hoe zien wij projectmanagement?

Projectmanagers bij Feadship hebben een coördinerende rol, geen leidinggevende. Een project (de bouw van een jacht) duurt vanaf het ontwerp tot aan de oplevering 3 tot 4 jaar. Daarbij ligt de focus telkens op de fase waarin de bouw zich bevindt. Bij de start zijn dat vooral designers. Gedurende de bouw zijn zowel engineers als productiemedewerkers in de verschillende disciplines aan het werk. Zo zal een interieurengineer de meubels tekenen, een meubelmaker zal het meubel maken en inbouwen.   

Welke projectmanagementrollen kennen wij?

Projectcoördinator

De projectcoördinator is verantwoordelijk voor planning van het ontwerp tot en met de oplevering. Coördineert meestal 2 jachten tegelijkertijd.

Bouwcoördinator

De bouwcoördinator is verantwoordelijk voor het bewaken van de planning. Vanaf de cascofase tot en met de opleveringsfase. Werkt aan één jacht tegelijk.

Technisch Manager

De technische manager coördineert het technische afbouwproces.

Afbouwmanager

De afbouwmanager coördineert het afbouwproces van het interieur of exterieur. Vertaalt de wensen van de klant naar maakbaarheid en zoekt de juiste materialen uit (stoffen, marmer, hout ed.)

Projectmanager Engineering

De Projectmanager Engineering is verantwoordelijk voor de coördinatie van alle engineering disciplines.

Projectdirecteur/ Projectleider/ Projectmanager

In deze rol ben je eindverantwoordelijk op tijd, kosten en kwaliteit. Voor het hele project: vanaf ontwerp tot en met oplevering. Op alle disciplines. Hier heb je dus écht alle skills in huis. Daarom vereist deze rol heel veel specifieke ervaring. 

JOUW TOEKOMST
IN AMBACHT

Feadship
Academie

Wil je graag werken, een goed salaris verdienen én tegelijkertijd een erkend mbo-diploma halen? Of volg een traineeship om jouw kennis en vaardigheden binnen de jachtbouw te ontwikkelen en een carrière bij Feadship te starten.

JOUW TOEKOMST
IN AMBACHT

Feadship
Academie

Wil je graag werken, een goed salaris verdienen én tegelijkertijd een erkend mbo-diploma halen? Of volg een traineeship om jouw kennis en vaardigheden binnen de jachtbouw te ontwikkelen en een carrière bij Feadship te starten.

Projectmanagement hero:

MIS JOUW DROOMBAAN NIET

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures